Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sławomir78 (26537 niezalogowanych)
1 Post

(retier1)
Wiking
psculkas napisał:
masz racje zmulony cos on ostatnio. Retier1 moze warto by bylo bys sie przebadal???? (no wiesz, ja to tylko z czystej zyczliwosci pisze ) Pierwej zdejmij te okularki i spójrz mi w oczy,co bym ujrzał twą życzliwość
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
psculkas napisał:
retier1 napisał:
psculkas napisał:
nalewke??? bez nas

ja Ci lobuzie dam "pscujke"!!!!
ja taka grzeczna, pokorna, a ty mi tu pakt chcesz zerwac??!! no nie, a pij sam te nalewke
Ja tylko grzecznie Cię prosze psujko,stój lepiej z boku jak będe tępił tego szkodnika pospolito-paskudnego bo możesz i Ty szkodę jakowąś ponieść

grzecznie prosisz??? wow cos nowego
mam stac grzecznie z boku- heh- NIEDOCZEKANIE TWOJE.
teraz "psujko"??- czy za duzo problemu ci stwarza poprawne napisanie mojego nicku???
Myślę że lepiej Ci pasóje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
giovi2 napisał:
retier1 napisał:
psculkas napisał:
nalewke??? bez nas

ja Ci lobuzie dam "pscujke"!!!!
ja taka grzeczna, pokorna, a ty mi tu pakt chcesz zerwac??!! no nie, a pij sam te nalewke
Ja tylko grzecznie Cię prosze psujko,stój lepiej z boku jak będe tępił tego szkodnika pospolito-paskudnego bo możesz i Ty szkodę jakowąś ponieść

A niby jaka profilaktyke obmyslil pan Panie Retier1 aby sie mnie pozbyc,bo jakos nie zauwazylam abys mi Pan w jakikolwiek sposob uprzykrzal zycie U mnie po staremu a pana cos zjada Ciekawe co to Moze nerwy daja znac o sobie
KORNIK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
retier1 napisał:
psculkas napisał:
masz racje zmulony cos on ostatnio. Retier1 moze warto by bylo bys sie przebadal???? (no wiesz, ja to tylko z czystej zyczliwosci pisze ) Pierwej zdejmij te okularki i spójrz mi w oczy,co bym ujrzał twą życzliwość

heh, ale pijesz do moich okularkow, a sam masz na avatarze zdjecie psa to co ja mam napisac?? pokarz w koncu swoja twarz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
w koncu nie zawsze mozna podyskutowac w tak wysmienitym gronie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
giovi2 napisał:
A mialam isc dzisiaj wczesniej spac a tu dalej trzeba drazyc Właśnie Ci to chciałem przypomnieć Jutro to i dźwig Ci nie da rady
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
retier1 napisał:
giovi2 napisał:
A mialam isc dzisiaj wczesniej spac a tu dalej trzeba drazyc Właśnie Ci to chciałem przypomnieć Jutro to i dźwig Ci nie da rady

dzwig moze nie, ale kubek dobrej, mocnej kawy na pewno- przynajmiej mi pomaga
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok